Fars dag

Den här helgen försvann snabbare än jag kunde ana! I lördags hade vi planerat att besöka en loppis, och så blev det. Något jag däremot inte hade planerat var att jag skulle bli totalt överraskad av alla en babyshower här hemma när vi väl kom tillbaka igen. Helt galet, och jag har då aldrig blivit så överraskad någonsin! Imorgon ska jag posta bilder från Babyshowern som var så himla fint styrd, och jag kan bara säga att jag var totalt fylld av kärlek från den dagen. Herregud vilken känslokarusell!

Idag har vi ju däremot firat fars dag! Vi blev hembjudna till mina föräldrar på middag, så vi har varit hos demi Arboga nästan hela dagen. Tänk att nästa år är det Jockes tur att bli firad på fars dag! Så mysigt! 🙂

 

Nu är det dags att krypa till kojs, och som sagt. Mer uppdatering från helgen kommer imorgon! Natti och stor kram!

 

4 reaktioner på “Fars dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *