Grå onsdag

Hej!

Grå och dassig tisdag tycker jag… Usch vad jag påverkas av detta vädret, gör ni det? Jag försöker hålla energin uppe med min träning och aktivitet som jag fått från CrFitness och jag tycker faktiskt att rörelse hjälper mot den här gråa perioden. Jag vill helst bara ha vinter och kyla nu. Älskar ju som sagt hösten och det är ju det enda jag har tjatat om på senaste, men jag gillar bara hösten när det är soligt och vackra färger. Haha… Inte när det regnar, och ljuset aldrig hinner fram innan kvällen kommer. Då får det gärna vara vinter och snö i stället. Däremot behöver det inte bli alldeles för mycket snö, för Jocke plogar på vintrarna så får vi en snörik vinter får jag mindre tid med honom. Jaaa, ni hör ju… För och nackdelar med all typ av väder.

 

– Däremot så längtar jag tills att jag får använda mina nya fina skor fåra INUIKII som jag fick hem här om dagen. Har hunnit använda dem någon dag bara sen blev det ju plusgrader igen.

 

 

På tal om skor – och nu när vi gått ut med att det är en tjej – så måste jag ju visa de sötaste skorna som jag lyckades hitta till henne på H&M. OCH! Jag ska direkt säga att jag är väl medveten om att hon inte kommer kunna bära dem förrän nästa höst typ, men jag kunde bara inte motstå, tycker att de är så söta. Dessa var nog faktiskt den absolut första saken jag inhandlade till henne, haha.

 

 

5 reaktioner på “Grå onsdag”

 • Linnéa skriver:

  Åååhhh! Jag har likadana till min tjej!! De är så himla söta! 😍 Hon plockar dock alltid av dom när hon åker bil och sitter och gosar med pälsbollarna 😂 Kan man ju tycka är lite sådär smått ofräscht kanske dock 😂

 • Elin Johansson skriver:

  Men jag dör lite va söta skor!! Hur kul är det inte att matcha?
  Stort grattis till lilla flickebarnet i magen. Ni har en fantastisk tid framför er, njut nu det sista av graviditeten även fast man baaara vill träffa lilla bebisen nu typ! Vi har en liten Melwin på 9 månader. Jag tyckte jag var gravid nyss typ men tiden går så fort, jag älskade tiden under graviditeten men såklart älskar jag tiden tillsammans med Melwin ännu mer nu 🙂 kul att få följa dig i din blogg, lycka till med allt. Du & Jocke är så gulliga tillsammans.
  / Elin

 • Josefine Antonsson skriver:

  Hej! En liten nyfiken fråga! Har letat med ljus och lykta efter en sån kappa som du har (gråa med pälskrage) vart har du hittat din fina? Kram

 • Pernilla skriver:

  Åh så söta skor till eran tjej
  Kommer bli kanon fint..
  Det är så roligt med saker till små bebisar.
  Gud vad jag saknar den tiden.

  Hade hur mycket kläder som helst till min son.
  Fick en del kläder med. Perfekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *