Lördag med föräldrar och svärföräldrar

Hej!

Hoppas att ni alla har en fin start på den här söndagen – det har i alla fall jag haft! 🙂 Blev väckt av Jocke som skulle ut på jakt vid 07.00 i morse och kunde inte somna om, så då gav jag mig ut på en morgonpromenad i det vackra snövädret. Jag blev så glad när vi vaknade och Jocke sa att ”Carro, det är snö ute”. Man känner sig nästan som ett barn på julafton, haha! Jag föredrar, och har alltid föredragit att motionera ute när det är lite kyligt. Jag tycker på något vis att luften känns lättare, och det är skönare att svettas när det är kallt ute, haha.

När jag kom hem från promenaden så körde jag lite hemmaträning som jag fått av min coach, följt av en stor frukost framför Nyhetsmorgon. Nu ska jag ta tag i lite städning innan Jocke kommer hem, sen får vi se hur dagen artar sig.

 

 

 

Igår var jag, Jocke och Jockes föräldrar hembjudna till min mamma och pappa i Arboga. Vi inledde med en brunch hemma hos dem, sen så åkte vi på en liten dagsutflykt. Som jag skrev i gårdagens inlägg så besökte jag, mamma och Susanne en mysig gårdsbutik/gårdsfik som heter Smultrongården. Jag fick med mig ett fat hem som jag ska ha på vår köksö samt en stor urna att ha blommor i som jag ska placera på bordet i hallen. Åh just det, höll på att glömma! Två små söta möss som ska få flytta in på lill-tjejens rum. Kunde inte motstå, så söta 🙂

Efter besöket på Smultrongården så åkte vi hem, drack lite glögg sen åkte vi in till Arboga och mötte min syster Nelly, hennes sambo Robin och lilla Collin för en middag på Restaurang Ågården. Kaffe och dessert valde vi att ta hemma hos mamma och pappa i deras orangeri innan kvällen avrundades och vi åkte hemåt. En supermysig lördag!

Nu ska jag ta tag i städningen! Kram Caroline

Jag har en hel bildbomb från gårdagen att bjuda på, men vissa har jag fotat med telefonen och har därför extremt dålig skärpa så det får ni ursäkta. – förvarning om många bilder!! 

 

    
 

Här är mina inköp 🙂

 

 

Fat från Olsson Jensen

 

 

 

 

2 reaktioner på “Lördag med föräldrar och svärföräldrar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *