Fredagsmys på ingång!

Hej på er finisar! Tack för alla varma och kärleksfulla kommentarer i förra inlägget <3 Ni är bara för bra! Känns så roligt att dela med sig, och jag läser alla kommentarer men hinner inte med att svara. Så illa, men jag måste bara få säga att jag blir helt varm inombords av era fina ord och era egna berättelser. Det är verkligen så kul att läsa – och jag läser allt!

Hoppas hur som att ni har haft en härlig fredag såhär långt. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och känner mig ganska trött… Jag ska snart försöka komma igång med maten innan Jocke kommer hem. Han har varit på mässa hela dagen. Jag var förbi butiken på vägen hem för att handla lite och hämta ut paket – ett par nya skor! De kommer från INUKII och jag bara älskar dem! Ni ser dem i bild nedan.

Imorgon tänkte jag visa upp en av våra vagnar som vi valt att införskaffa. Vi kommer att ha två för att ha en här hemma och kunna gå på grusvägar med och mellan gårdarna sen en lite smidigare att ha i min bil som är lättare att ha med sig, och den ska ni få se imorgon! Jag är så nöjd!

 

Ikväll vankas det tacokväll så nu ska jag dra igång matlagningen. Hoppas att ni har en mysig fredag!

Kram Caroline!

 

  

Nu är det inte långt kvar innan man kommer ha svårt att se fötterna, haha!

 

4 reaktioner på “Fredagsmys på ingång!”

 • Sanna skriver:

  Kanske en orelevant fråga men vad har ni för golv? 😅 Är på jakt efter just sånn nyans som man skymtar i bakgrunden när du fotar skorna 🙏🏼

 • Emma skriver:

  Hej! Vart kommer din grå kappa ifrån på din senaste instagram bild? 😊

 • Emma skriver:

  Jag undrar bara, hur får du till ditt fantastiska hårsvall ? 😀 kram

 • Tina skriver:

  Hej! Jag träffade på Joacim på Elmia lantbruk i fredags och fick ta ett foto. Vilken otroligt genuin och trevlig man du hittat! Han var precis lika trevlig som jag upplevt honom både i bonde söker fru och i er egen serie bondeparet! Stort lycka till er med bebis och livet!! Jag har själv en 15månaders tjej hemma och det är för det mesta helt ljuvligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *