Knorr – Vego Meals

 

I samarbete med Knorr Sverige  

Jag har fått äran att testa Knorrs nyanserade ”Vego Meals” och är som man hör på namnet, vegetariska rätter. Jag har ju sedan jag träffade Jocke blivit extremt bortskämd med närproducerat kött i högsta grad, viltkött rättare sagt. Jag har alltså inte behövt handla kött i butik en enda gång på två och ett halvt år. Men trots det så tycker jag att det är viktigt att försöka klämma in några eller något vegetariskt mål varje vecka, variation är bra och man bör ju inte alltid äta kött heller.  Men för mig är det inte bara svårt att flirta in den idén hos Jocke, utan även en tidsfråga då jag har så otroligt dålig fantasi när det kommer till vegetariska rätter.

 

 

I vilket fall blev jag superglad när jag fick förfrågan om att testa Knorrs vegetariska rätter, och vet ni!? – De gick till och med hem hos Jocke 😉 Det är ett bra betyg vill jag lova. Nä men som ni vet så är det för mig viktigt att matlagning inte är för komplicerat, då tappar jag intresset totalt. Men det här var enklare än enklast! Ikväll valde jag att testa Knorrs ”Vego Balls”, som jag bara värmde i panna, kokade pasta till och rev lite parmesan över – och voilà! Klart! Inte svårare än så. Extremt bra när tiden inte räcker till. Jag och Jocke är experter på att äta sent om kvällarna – något jag egentligen inte gillar – och då är det viktigt att det går snabbt tycker jag. De tre rätterna som Knorr lanserar och som jag har fått testa är kvällens rätt Vego Balls in tomatoe sauce, Vego Chili sin Carne (god till ris!),  samt Vego Bites in red Curry Sauce (smakrik rätt kan jag säga som var supergod till ris). Den förstnämnda rätten Vego sin Carne är för övrigt vegansk och dessutom nyckelhålsmärkt – det gillar vi!

Trots att detta är ett samarbete så vill jag verkligen pusha för dessa produkter om du vill testa något vegetariskt, enkelt och snabbt, med betoning på enkelt och snabbt. Bara att värma i pannan! De innehåller växtbaserat protein, är fria från artificiella smakförstärkare, konstgjorda färgämnen och tillsatta konserveringsmedel. Dessa rätter hittar du bland kylda vegetariska rätter på Stora COOP, COOP Forum, City Gross och Mathem.se. Läs mer om Knorrs Vego Chili Sin Carne här och om Knorrs Vego Bites här. 

Stor kram Caroline

   

 
 

8 reaktioner på “Knorr – Vego Meals”

 • Madelene skriver:

  Hej söta! Vart är den gråa tröjan ifrån som du har på bloggens header? 🙂

 • Cissi skriver:

  Kan du/ni inte börja vlogga? Vore så Kul att få följa er. Älskade er serie Bondeparet. Kramar

 • Sara skriver:

  Du insperarar verkligen mig, och du är en förebild för mig och för många andra skulle jag tro 🙂
  Vart kommer den röda tröjan ifrån? 🙈 måste testa receptet du tipsade om också. Kram

 • Line skriver:

  Du skriver att du inte behövt handla kött på 2,5 år, men så länge har ni väl inte varit tillsammans, ni träffades väl förra sommaren? Bara nyfiken 🙈

 • Sofie skriver:

  Hej, måste bara fråga varifrån din gråa kappa med päls kommer ifrån? Så himla fin, är på jakt efter en kappa själv. Tycker du har så gin klädstil. Lite tips tas gärna emot 😊 Och tack för en fin blogg! ❤️

 • Johanna skriver:

  Hej Caroline!
  Tack för så fin blogg, tycker verkligen om att läsa den!
  Jag undrar dock om du kan börja skriva i dina blogginlägg var du köpt dina fina kläder? Jag och ser att många andra är ofta nyfikna på dom.
  Tack igen och fortsätt vara den du är! Kram <3

 • Cherry skriver:

  Hej! Hoppas ni vill dela med er, undrar nämligen vad ni har för färg på eran skafferidörr ?😍

 • eLINOR sELIDNER skriver:

  jAG HAR INTE TESTAT DOM H’R F;RUT. rEKOMMENDERAR NI DOM :)?
  tACK!
  MVH
  eLINOR sELINDER

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *