Tisdagskänslan

Hej på er!

Idag är det tisdag och det innebär träning i Örsundsbro tillsammans med alla härliga tjejer. Trots att jag rör på mig ganska mycket på egen hand, och nu dessutom har fått ett personligt träningsschema – så tycker jag att det är så värdefullt att få till den här träningen på tisdagar och torsdagar för att få in den sociala biten. Något jag däremot kan känna när träningen börjar ganska sent, som idag 19.30, är att det blir vårt att veta vad och hur man ska äta. Som ni vet så blir jag ju illamående om jag hinner bli hungrig så därför måste jag äta ett rejälare mål innan träningen. Idag fick det bli en bananpannkakor med turkost yoghurt och frysta bär,  och en kopp te på det! 🙂

När jag är hemma senare ska jag och Jocke försöka se över tapetval för barnrummet, så det får ni givetvis se mer av här sen. Nu ska jag svira om så jag inte blir sen! Kram

 

 

Superenkla bananpannkakor för övrigt! Mixa bara ihop två ägg, en banan, 0,5dl havregryn, 0,5 tsk bakpulver. Jag stekte i kokosolja och serverade som sagt med bär och turkisk yoghurt. Mycket mumsigt!

 

 

2 reaktioner på “Tisdagskänslan”

  • Sara skriver:

    Måste testa bananpankakorna dom ser jätte goda ut😍 vad kommer tröjan ifrån? Vore kul om du skulle vilja skriva vart dina kläder kommer ifrån, älskar din klädstil 🙌🏻 Ha en fin kväll

  • Essi skriver:

    Så himla fin du är! Ha en härlig tisdagkväll! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *