Lördag eftermiddag

God morgon!

Mina dagar har försvunnit och jag måste börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering här på sidan.
Jag skulle vilja försöka få till åtminstone ett inlägg om dagen, så nu har jag hamnat efter rejäl.

Igår fixade vi huset hela dagen. Jag sorterade bort kläder som jag faktiskt inte kommer i längre med min mage, haha… Och även en massa sommarplagg som man inte kommer använda förrän nästa sommar. Därefter så storstädade vi och sen gav sig Jocke ut i skogen en stund och jag tog en superhärlig eftermiddagspromenad med Jockes mamma Susanne och lilla Håkan. Otroligt fin kväll måste jag säga så bjuder på lite bilder från den. Efter promenaden var det bara till att åka hem och fixa lite tills vi skulle få besök av Jockes mamma, pappa, syster och hennes sambo. Det stod hamburgare på menyn – och vilken hamburgare sen! Intensiv men härlig lördag med andra ord.

Vår söndag kommer att fortsätta liksom vår lördag, med en hel del fix här hemma sen ska vi även besöka IKEA för att inhandla lite saker, samt storhandla mat inför veckan. Ska dessutom försöka hinna baka ett bröd idag, så kallat bananbröd! Så det ska ni även på recept på såklart. – Och som vanligt kan jag lova att det är enkelt, haha.. Annars hade jag aldrig orkat.

Har även tänkt avslöja en sak kväll också så håll er uppdaterade här vetja 😉

Kram Caroline

 
 

 

 

6 reaktioner på “Lördag eftermiddag”

 • Kajsa skriver:

  Hoppas ni hittar mycket på Ikea o unnar er en kanelbulle 🙂 Dom är så goda där!
  Vart kommer din gråa kappa ifrån som du hade på dig på instastory? Så fin! Vore kul att få lite tips på höst vinter jacka:)

 • Ebba skriver:

  Heeej! Har du möjlighet att dela med dig utav övningen för ischiasnerven? Är gravid i v27 med 2.a barnet och har problem med den nerven även denna graviditet, gör mig galen för går mycket i jobbet!! Gaaah!

  Ha de bra 😊😊

  • Caroline skriver:

   Hej! Absolut kan jag det! Det jag har fått som tips är dels att göra knipövningar. Knipa 10 sekunder, och göra det tre gånger – upprepa detta vid tre tillfällen per dag. Sen handlar övningen om att du ska ligga på rygg på golvet, knipa och när du hittar knipet ska du göra ett rumplyft mot taket där du känner att du går uppåt kota för kota, och göra det om och om igen i en hel minut. Det försöker jag att göra två-tre ggr per dag och det hjälper verkligen 🙂 Lycka till

 • Fanny skriver:

  Vad använder du för kamera? 🙂

 • Hanna skriver:

  Vad är Håkan för ras? Så söt!

 • Victoria skriver:

  Undrar oxå vad han är för ras!? Vilken kennel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *