Det här med rutiner

Jag har fått flera förfrågningar kring mina hårvårdsrutiner så tänkte dra lite kort om vad jag använder för produkter. Generellt så använder jag ganska lite produkter, men har mina favoriter som jag nästan alltid återkommer till så fort jag testat något nytt.

Till mitt hår använder jag produkter från Maria Nila, och då använder jag schampot ”volume” och balsam ”soft”. Jag tvättar mitt hår i snitt varannan dag, eller ja det kan bli oftare beroende på hur jag tränar och så, men jag har känt att håret mår bäst av att inte tvättas oftare än varannan dag 🙂

Efter att jag har duschat sprayar jag alltid i Uniq One leave-in kur från Revlon, som mjuknar upp och återuppbygger skadat hår. Jag försöker att föna håret så sällan som det går, men kan tycka att jag får lite extra volym om jag gör det. När jag väl stylar håret så brukar jag bara snabbt göra slarviga lockar med min plattång från GHD som jag borstar ut med en hårborste, sen gör jag faktiskt inget mer. Ibland kan jag spraya i lite hårspray, men i så fall ytterst lite… Men helst ingenting 🙂

 

 

4 reaktioner på “Det här med rutiner”

 • Sara skriver:

  Hej fina! Så himla kul inlägg 😍använder också Maria nila och de är super bra! Jag undrar ifall du skulle vilja göra ett inlägg om dina sminkrutiner/rengöringsrutiner, du ser ut att ha så fin hy. Ha en fin dag kram!

 • Tessan skriver:

  Halloj!
  Sååå kul jag använder precis samma produkter😊, fast den röda uniq från Redken.
  Superbra produkter & ljuvliga dofter😍.
  Lycka till med magen & träningen som jag såg i nästa inlägg.🏋️‍♂️☺️

 • Mirre skriver:

  Anv oxå volymshampoot toppenbra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *