Min lördag i några få mobilbilder

Jag tittar in här i all hast för att visa att jag lever och för att berätta att jag alldeles strax ska åka till Arboga för att fira Millo på hans födelsedag. Det är en av mina äldsta och bästa vänners äldsta son 🙂 Ska bli supermysigt!

Helgen har gått i ett, och jag tänkte lite snabbt uppdatera om hur vår gårdag såg ut. Vi hade nämligen fullt upp hela dagen (bokstavligt) så därav den dåliga uppdateringen. Inledde dagen med en härlig morgonrunda, följt av frukost med Jocke. Sen var det dags att sätta igång att börja röja undan gamla målarburkar och dylikt här hemifrån. Vi har ju nämligen bara röjt bort att lite här i huset ”provisoriskt”, och det mesta har därför hamnat i barnrummet… Så nu var det dags att ta tag i det. En härlig grillunch i soligt väder framför brasan hann vi med mellan varven också tillsammans med Jockes familj, sen avslutade vi dagen i skogen. Vi satt i ett jakttorn och drack en kopp kaffe tills solen gick ner, och vi fick se både älgar och rådjur. Sen avslutade vi kvällen med kantarellmackor till middag – och de blev SÅ goda! Riktigt mallig, haha! Men var nog för att det var mina egenplockade kantareller såklart 😉 Ja men hur som en superfin lördag i alla fall, och vi har fått mycket gjort.

Nu är det dags att åka mot Arboga! Önskar er en superdin dag så länge så kikar jag in lite senare!

Kram Caroline

 

 
   

4 reaktioner på “Min lördag i några få mobilbilder”

 • Ingela skriver:

  Hoppas du/ni med haft en superfin dag! ✨

 • Anna skriver:

  Hej!
  Så trevlig blogg! 🙂 skulle vara kul att läsa om dina hårvårds rutiner, vilka produkter du använder, och hur du brukar göra med ditt hår! 🙂

 • Johanna Håkansson skriver:

  Ser så underbart avkopplande ut. Bort från all stress. Blir så avundsjuk. Både jag o min man jobbar heltid och har en två åring. Båda har jobb med mycket stress. Jag är fritidspedagog / idrottslärare min man är it chef. Vi bor i radhus gislövsläge. Har du några tips hur man ska få bort stressen på vardagarna och helgen?? Vi går i sklgen ibland det hjälper. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *