Together

God kväll

Vill börja med att säga wow(!!) vad mycket bra tips ni kom med i förra inlägget! Jag har 170 kommentarer som ligger och väntar på godkännande och svar som jag ska ta tag i imorgon. Tusen tusen tack! Jag har redan hunnit scrolla genom och tjuvläst många, men ska läsa alla grundligt – era tips är verkligen ovärderliga 🙂 Stor puss på er och tack!

 

 

Jocke har varit i Jämtland nu i ett par dagar och jag saknar honom så mycket. Han har dessutom så dålig mottagning där uppe så de få enstaka samtalen vi får till är av sämsta möjliga kvalité, så det känns knappt som att jag har hört hans röst ordentligt dessa dagar. Ska bli så skönt att få hem honom imorgon kväll igen! Nu när han har varit bortrest har jag haft sån lyx att bli bjuden på middag hos hans föräldrar om kvällarna, och likaså ikväll – supermysigt! Hann även med en kvällspromenad tillsammans med Susanne innan märket föll. Jag har extremt svårt att få till morgonpromenaderna nu för tiden alltså, det är alldeles för mörkt ute. Så nu måste jag försöka få till promenaden på eftermiddagarna istället…

 

Åh just! Måste visa en annan sak. På vägen hem idag så stannade jag till på Lindex och fick med mig lite barnkläder hem som ni ska få se sen, men också ett armband till mig själv. Jag kunde bara inte motstå… Det är ett ”fighting cancer”- armband där alla intäkter går till cancerforskning. Hur fint var det inte? 🙂 Det ska jag bära stolt.

 

  

Idag bar jag kjol från Kappahl, polotröja från Lindex och smycken från Efva Attling. Kjol har för övrigt blivit mitt nya favoritplagg på jobbet nu när magen börjat växa 🙂 

 

Men jag kom hem strax efter åtta och har precis tittat på kvällens avsnitt av Bonde Söker fru. Fjärilar i magen och såna flashbacks igen alltså! Ska skriva av mig lite kring det imorgon tänkte jag.

 

Nu är det dags att sova, natti alla fina!

12 reaktioner på “Together”

 • Maria skriver:

  Du är så fantastisk vacker o man blir alltid så glad när man ser dig o Jocke tillsammans…
  Kram på er båda 💕

 • Tilda skriver:

  Hej! Vill börja med att tacka för en supermysig och härlig blogg och tv-program 😀 Så himla härligt att få fortsätta följa er resa med hus och bäbisliv och allt! Hoppas på en fortsättningsserie av något slag 😀 Sen är jag så himla nyfiken på din ”vardag” i övrigt med jobb osv., det vill säga hur du får ”ihop” vardagspusslet osv. Ser så himla härligt ut med dina morgonpromenader osv och har ju förstått att du är uppe med tuppen för att hinna 😉 Pendlar du till jobbet varje dag eller är det lite flexibelt var du jobbar ifrån?

  Tack igen, och stor kram!
  //Tilda

 • Malin-mamma till Minelle och Nico ❤️ skriver:

  Wow vilken läcker outfit! 👌🏻
  Vet du om man kan kolla på gamla avsnitt av bonde säker fru? Alltså från förra året 🤗
  Ha en fin dag!🍂👋🏻

 • Kajsa skriver:

  Så kul att bära något som går till något bra 🙂 Väntar med spänning att höra om det är en pojke eller flicka! Saknar att titta bondeparet 🙂
  Vad har du för färg på din concealer o vad använder du för penna att fylla i brynen? Fint!
  Trevlig kväll!

 • Victoria skriver:

  Kan du inte berätta om hur du fixar ditt hår? Alltid perfekt 👌

  • Caroline skriver:

   Men tack snälla! Jag använder en plattång från GHD och gör ganska slarviga lockar (som oftast är finast dagen efter faktiskt) som jag sen borstar ut. Emellanåt använder jag hårspray men inte alltid 🙂 Kram!

 • Anna skriver:

  Åh! Då vet vi att det blir en tjej då med andra ord?
  Tänker eftersom din syster har en pojke och då borde du fått låna kläder av henne?☺️

  • Caroline skriver:

   Haha, näää men det tycker jag inte 😉 Jag tycker generellt att det är roligare att köpa egna saker till vår lille. Kram!

 • Johanna skriver:

  Du är så vacker! Och din blogg är så mysig att läsa, du utstrålar sån härlig energi 🙂 Kram!

 • Tove skriver:

  Blir det en pojke eller flicka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *