Jakten på skogens guld

Hej alla fina!

Om jag blir glad jag blir av alla era fina kommentarer!? Jag blir helt varm i hjärtat alltså! Jag lyckas däremot hamna efter i mina svar hela tiden, åh! Ska verkligen försöka svara er inom kort, har liksom inte tillräckligt med timmar på dygnet känner jag… Men jag läser allt (!) så ni inte tror att jag missar något.

 

 

Hoppas i vilket fall att ni har haft en fin helg allesammans – det har i alla fall jag. I fredags hade vi besök av vänner hos oss och i lördags var vi ju iväg på brunch på Steninge Slott som jag skrev om i lördags. Var helt seriöst mätt till dagen därpå, haha…  I går söndag så åkte jag hem till mina föräldrar i Arboga där min syster också var och bara mös (…mös? myste? mös?). Aja, mysigt var det i alla fall  🙂 Mina föräldrar har varit bortresta så det var fint att se dem igen och det var dessutom så längesen som bara vi fyra sågs. I och för sig så var Collin med, men han är ju så liten så han räknas ju knappt, haha. Självklart är ju det allra bästa om Jocke och min svåger Robin också hade varit där, men de hade annat för sig. Vi fikade, jag och Nelly plockade svamp i skogen och så avslutade vi dagen med middag innan jag åkte tillbaka hemåt. Superhärlig dag och jag kan verkligen tycka att det är så skönt att komma hem till dem emellanåt och andas ut lite. Dessutom älskar jag naturen och omgivningen där ute. Jag känner mig liksom hemma på något konstigt vis i skogarna där. Känner att jag måste utforska skogarna lite mer hemikring nu så att man vågar sig ut själv på svampplock, för det är ju verkligen ett optimalt sätt att varva ner på 🙂 Men hur som en fin dag med familjen… Många pratar om att de bara orkar umgås med sin familj under en kort period men jag har väldigt ofta en stark hemlängtan och har aldrig känt känslan av att ”man börjar tröttna på varann” när jag väl varit där. Jag inte bara älskar min familj, utan jag älskar verkligen att umgås med dem. Det är sån tur att jag hamnade ännu lite närmre Arboga när jag flyttade till Jocke och inte motsatsen känner jag.

Kram Caroline

 

Pappa har en tradition där han köper en huvudbonad med sig hem när han varit på resa. Här är hans fynd från Turkiet som även Collin gillade 😉

 

På tal om huvudbonad… Finn ett fel. Nelly skulle försöka ta en bild innan vi skulle ge oss ut på svampplockning men något distraherade, haha.

 

 
 
 
  

7 reaktioner på “Jakten på skogens guld”

 • Carina Hult skriver:

  Första gången jag läser din blogg, vilken positivitet du sprider. Så härligt! Tack för att du delar med dig. Stort lycka till med kärlek och livet! 🌸❤️🎉🍁👣🍼

 • Alexandra skriver:

  Så härlig dag, var ju underbart väder i söndags:)
  Känner precis samma med min familj, älskar att bara umgås med dom, min mammma står mig såå nära, vilket är underbart nu när man fått egna barn och barnen får en tajt relation med mormor och morfar❤️

 • Sofia skriver:

  Vad härligt ni ser ut att ha haft det ☺️ Håller helt med dig om att man aldrig tröttnar på att umgås med familjen, tur att man känner så ☺️ Hur långt är det mellan Tuna och Arboga? 😊 kram 💗

 • Linda skriver:

  Var kommer din mössa ifrån!

 • Angelica skriver:

  Vilken mysig dag ni ser ut att ha haft! Vart är din mössa ifrån? Du har alltid så fina kläder, kan du inte börja skriva inköpsställen emellanåt?

 • Maria Bernström skriver:

  Hej! Vi tittar alltid på bonde söker fru och förra året var lite extra roligt och titta då vi är bekanta med Jörgen och bor i närheten. Men jag fastnade för er och började följa er på instagram och har sett eran serie och tycker att ni är fantastisk härliga människor och roligt att få se vad fint ni gör i huset! 😁Och nu har du en blogg också att läsa 👍👏🏻😊
  Härligt med dagar med familjen och skogen, idag har jag varit med på älgjakt för första gången! Satt på pass med min pappa för första gången! Min sambo och våran son på 5år som älskar jakt var också med! Härligt att tanka energi från naturen 😊
  I alla fall, kul att kunna följa er! 😁

 • Hanna skriver:

  Hej! Jag har följt dig på Instagram ett tåg och jag undrar vad du jobbar med? Har sett att (om jag förstod det rätt) att du har utbildat dig? Men till vad i så fall?😊 jobbar du med samma sak som du gjorde när du bodde i Stockholm eller har du bytt jobb nu när du har flyttat till din kärlek?😀
  Så roligt att du har startat ett blogg så man får följa dig och er resa i det nya huset med er kommande lilla bebis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *