1°C

God morgon torsdag!

Gav mig ut på en morgonrunda vid 06.20 idag och jag har insett att det är den tidigaste tiden som jag vågar mig ut, för det är så extremt mörkt på mornarna numera. Det gillar jag inte! Det får gärna vara kallt, imorse var det 1 grad, men däremot inte mörkt för då tycker jag inte att det är lika peppande att komma ut. När jag bodde i stan var det en helt annan femma, med all gatubelysning, men här ute på landet kan jag lova att det verkligen är kolsvart! Inte lika inbjudande att ge sig ut själv då. Det kommer nog kännas ganska tuffare nu ju längre in i höst och sen vintern som vi kommer. Mina morgonrundor är nästan lite heliga för mig just nu då det är den vardagsmotionen som jag får till, för jogga bli det inte av. Jag har försökt mig på några lättare ”lufsrundor” men då känns det som att jag ska kissa på mig efter bara 20 meter, haha, så det går inte. Men promenader funkar fortfarande och det ska jag försöka hålla i under så lång tid som möjligt under graviditeten.

I övrigt så tränar jag med lokala gympasektionen här i Örsundsbro tre dagar i veckan. Passen är tabata, cirkelträning och styrka och det ska jag också försöka fortsätta med så länge jag orkar. Givetvis måste jag anpassa övningarna efter vad jag klarar av med min gravida kropp, men det gör mycket att ”bara komma iväg” för att få vissa övningar gjorda men också för att träffa folk 🙂 Det är en socialt roligt grej tycker jag som peppar, att träna tillsammans med andra. För mig känns det också viktigt att stärka kroppen inför den tyngre delen av graviditeten, förlossning och inte minst tiden som nybliven mamma. Jag tror att det kan vara till stor hjälp om man har en grundstryka.

Är det några av er som läser som är gravida som också försöker strukturera upp träning och motion under graviditet? Eller som kanske varit gravida för den delen och har bra tankar och tips? Jag har förstått att allt är ju så individuellt vad man klarar av. Vissa av mina vänner och bekanta hade så extremt ont i kroppen när de var i samma vecka som jag är i nu, vecka 27. Jag har verkligen haft tur, och har ännu inte känt av någon foglossning eller smärta men känner däremot att jag måste vara uppmärksam och verkligen känna efter känslan i kroppen.

Bjuder på lite bilder från min morgon… Nu ska jag ge mig iväg till jobbet! Önskar er en fin dag!

Kram Caroline

 

46 reaktioner på “1°C”

 • Kajsa skriver:

  Gillar inte heller att vara ute i mörkret även om det är en så härlig start på dagen 🙂 Hur länge brukar du springa på morgonen? Läser gärna inlägg om dina skönhetsrutiner o tips på höst/vinterjackor :):)

 • Cathrine skriver:

  Här är en gravid följare, går in i v 18 imorgon. Mitt första barn är nu 13 månader så det blev två täta graviditeter, men så är man inte 20 år längre… 🙂 Man får ligga i nu när man väl bestämt sig för barn. Kommer att vara 35 år när nr 2 föds i mars. Tog ett tag innan jag förstod att karriär inte är allt.

  Vid första graviditeten kände jag mig hur pigg och fräsch som helst i kroppen. Dagarna innan förlossningen kunde jag inte förstå att det snart skulle vara dags, kände mig så oförskämt ”lätt” 😂
  Tränade ungefär som du tror jag, anpassade övningarna ju större magen blev.
  Nu när jag är gravid igen så har jag typ inte tränat alls, eller min 13-månaders bjuder ju på fantastisk vardagsmotion med 1000 lyft om dagen, upp och ner från golvet, barnvagnspromenader och lek. Trots avsaknad av vanlig träning så känns ändå kroppen bra, och försöker komma ihåg knipövningar också 😉 Tråkig träning men viktigt.

  Har nu börjat jobba halvtid igen och det är rena rama semestern: man får sitta ner, dricka varmt kaffe och får tänka en hel tanke färdig. Tyckte innan föräldraledigheten att det var stressigt på jobbet, haha!!

 • My skriver:

  Hur lång runda går du? 🙂 Har du tips på bra träningskläder i denna kyla?

 • Stojan skriver:

  Hej!
  Jag är i vecka 28, så vi ligger väldigt lika:)
  Känner precis som du, jag försöker promenera så mycket jag hinner nu. (oftast på lunchen då jag också påverkas av mörkret) Tror det är bra för kroppen att vänja sig vid den nya och tyngre kroppen succesivt. – om man har möjlighet! Jag har inte heller några krämpor (än) vilket jag är väldigt tacksam för.

  Må gott! så kul att följa din resa

 • Anita skriver:

  Jättebra att träna så som kroppen orkar men också lyssna på den 🙌 tipsar om knipövningar! Mycket viktigt, särskilt för återhämtningen i underlivet 💪

 • Evelina skriver:

  Jag är! Men bara i vecka 9 än, är precis som du att gillar att jogga/promenera ofta, men har varit lite feg med jogging nu och bara gått promenader! Är väl bättre än inget antar jag😅

 • Yvonne skriver:

  Härlig stund på morgonen att komma ut o röra på sig!! Jag tränade med Friskisochsvettis när jag var gravid (för en del år sedab)och det gick ju bra i början men svårare mot slutet när magen blev större…..Men man får lyssna på kroppen, annars är ju simmning en härlig aktivitet!!! Lycka till! 😊

 • Sarah skriver:

  Jag jobbar som kock och rör mig därmed mycket i jobbet och har inte tränat mycket på fritiden förutom promenader. Med min första graviditet så gick jag hem 1 månad innan BF och låg på soffan, det var då som min kropp blev otroligt trött och jag orkade inte så mycket som tidigare. Innan hade jag orkat köra på som vanligt i stort sett. Min andra graviditet så rörde jag mig precis lika som innan och plockade hjortron varje dag den sista veckan innan förlossningen drog igång på en hjortronmyr haha 😂 då åkte jag hem och sov, vilade och åt mat, sov, vilade & åt mat innan det var dags att åka till BB. Hade förvärkar ca 1 dygn innan vi åkte in. De värkarna var helt hanterbara. Och sen när förlossningen väl drog igång så orkade mig kropp mycket mer än vid första förlossningen men dock såg jag verkligen till att äta och sova när jag förstod att det närmade sig! Det är väldigt viktigt tror jag. Lycka till med förlossningen, det är fantastiskt! ❤️

 • Lollo skriver:

  Hej! Å jättegrattis till den kommande bebisen! Min barnmorskan sa en så bra grej till mig angående träning under graviditeten som jag verkligen anammade ”-så länge det känns bra före, under och efter träningen så är det bara att köra på”!! Jag körde mycket spinning och skivstångspass under mina graviditeter, perfekta pass som är lätta att anpassa! Lycka till med allt!

 • Sara skriver:

  Det är toppen att träna som gravid! Jag tränade tre gånger i veckan under min första graviditet och kände mig verkligen stark under förlossningen och efteråt, vilket var superskönt! Under den andra prioriterade jag tyvärr inte träningen så mkt, gick bara på gravidyoga och gjorde lite hemmaträning. Dock började jag träna intensivt efter förlossningen, styrketräning och yoga för nyförlösta. Nu är jag gravid med tredje barnet och tränar som ”vanligt” 2-3 ggr/ vecka plus promenader (är i vecka 15). Känns så skönt! Har aldrig haft problem med foglossning el liknande, och känner mig verkligen piggare efter träningen. Så länge man anpassar efter sin situation och känner efter i kroppen tror jag bara att rening är positivt alltså!

 • Julia skriver:

  Hej!!
  Blev så glad när jag fick se att du har en blogg 😍
  Har sett er egna serie ”bondeparet” vilket har varit så roligt. Vilken resa. Har till och med gått och tänkt,
  – undra hur det blev sen
  – hur har det gått med huset
  – undra hur magen ser ut 🙈😄

  Ja hur som! Roligt att man kan följa med lite på resa här med.

  Vänligen / Julia i Örebro

 • Sara skriver:

  Måste bara få säga att du skriver jättebra och det ska bli kul att följa med i bloggen under er renovering och graviditet nu efter att tv-serierna har slutat.
  Jag är inte gravid och har inte barn men är utbildad sjuksköterska samt distriktsköterska, varpå jag haft praktiker inom barn samt mödravård. Det bästa tipset jag kan ge dig är det som du själv nämner; att lyssna på sin egen kropp!
  Jag önskar er all lycka till med hus & barn!

 • Frida skriver:

  Försök hålla igång så länge du orkar 👍
  Jag var gravid i vintras och tränade så länge det kändes bra, ( red också så länge det funka) sen höll jag igång med promenader och mockade i stallet hela tiden ut. Känns det bra tycker jag du ska köra på!
  Jag tror det underlättade min förlossning pga jag hållit igång hela graviditeten, men så klart det är olika och alla mår inte lika bra under graviditeten.

 • Linda skriver:

  Jag är gravid och har bf imorgon (fredag). Jag har tränat till och från under graviditeten. Första veckorna blev det ingen träning då jag var jättetrött och väldigt illamående. Sen kom jag igång igen. Gick på spinningpass fram till v30 ungefär. Samt att jag kör styrka på gymmet. Fick ett anpassat schema med bra övningar från en duktig pt. Nu har jag dock fryst mitt kort och har inte styrketränat på 2 veckor. Nu är det bara fokus på vila. För det är vad jag känner att jag behöver. Blivit någon enstaka promenad. Hoppas du orkar hålla i länge. För som du säger. Jag tror med på en bra grundstyrka. Lycka till med träning. Och gör det du tycker är kul.

 • Josephine skriver:

  När jag väntade min son som nu blir 2 i December, gick jag magplaskets gravidvatten gympa (varmt vatten) i Göteborg från Oktober till strax innan Lucia. Vi träffades 1 gång varje vecka i 1-1,5 h, 30 min träning och sen 30 min avslappning i kombination med olika förlossnings teman varje gång. De var det verkligen värt och hade stor nytta av kunskapen vi fick med oss, oavsett hur mycket man orkade och kunde göra så var det bara skönt och komma dit och varva ner en stund och fokusera på sig själv med en växande mage + träffa alla andra blivande mammor ❤️ Ett minne för livet 💙

 • Josephine skriver:

  När jag väntade min son som nu blir 2 i December, gick jag magplaskets gravidvatten gympa (varmt vatten) i Göteborg från Oktober till strax innan Lucia. Vi träffades 1 gång varje vecka i 1-1,5 h, 30 min träning och sen 30 min avslappning i kombination med olika förlossnings teman varje gång. De var det verkligen värt och hade stor nytta av kunskapen vi fick med oss, oavsett hur mycket man orkade och kunde göra så var det bara skönt När jag väntade min son som nu blir 2 i December, gick jag magplaskets gravidvatten gympa (varmt vatten) i Göteborg från Oktober till strax innan Lucia. Vi träffades 1 gång varje vecka i 1-1,5 h, 30 min träning och sen 30 min avslappning i kombination med olika förlossnings teman varje gång. De var det verkligen värt och hade stor nytta av kunskapen vi fick med oss, oavsett hur mycket man orkade och kunde göra så var det bara skönt och komma dit och varva ner en stund och fokusera på sig själv med en växande mage + träffa alla andra blivande mammor ❤️ Ett minne för livet 💙

 • Amanda skriver:

  Måste bara fråga var krukorna i köksfönstret kommer ifrån? Dom är ju såå fina 😍

 • Emelie skriver:

  Träna så länge du bara kan o var mångsidig, Slutade träna i mitten av min graviditet o fick då foglossning.
  Så kör så det ryker 🙂
  Vår lilla son på 5090 kg tittade ut igår natt ❤️
  Kram på er!

 • Emelie skriver:

  Hej Caroline, hoppas allt är bra med er.
  Jag har en liten undran efter att ha kollat på Bondeparet, den tapet ni har i sovrummet, mörkblå med guldiga mönster, var finns det att köpa?
  Älskar verkligen att du startat med blogg!!

  • Caroline skriver:

   Hej Emelie!
   Roligt att du följer bloggen 🙂 Den tapeten heter Gaston och kommer från Sandbergs 🙂 Kram

 • Gabriella skriver:

  Hej!
  Så mysigt att få följa dig/er och jag vill även önska stort grattis till er kommande lilla bebis!
  Jag fick mitt första barn för snart 4 månader sedan, och under graviditetens sista trimestern gick jag på förlossningsförberedande gravidvattengympa, som hölls av en barnmorska. Det var såå bra, både den fysiska träningen som anpassade efter en växande mage, men framförallt den mentala förberedelsen! Min upplevelse av förlossningen blev 10/10, och jag tror att mkt handlade om den mentala förberedelsen. Så det kan jag varmt rekommendera!
  Två andra tips är dels de klassiska knipövningarna (jag vet, inte världens roligaste men himla bra att få till) och även att försöka ha en hyfsad ryggstyrka. När magen är borta inser man att den har burit upp mycket av överkroppen under graviditeten. Så till nästa graviditet ska jag försöka förekomma det genom att ha bättre bål/ryggstyrka redan från början, och sen underhålla så gott det går under tiden.
  Stort lycka till till er! Ni är så fina ihop!! 💖

 • Amanda skriver:

  Jag är gravid i v 37 och brukar vanligtvis vara rätt aktiv. Har en 3 åring och vi är ute väldigt mkt. Annars gillar jag att gå på gruppträningspass typ bodypump, eller att rida. Under mina graviditeter har jag blivit väldigt illamående och rätt lat. Har känt mig tung och trött redan från början, men har ändå försökt gå långsamma promenader. Simning är något jag gjort nu de senaste veckorna vilket funkar bra, känner mig inte lika tung då. Har försökt fokusera på att äta bra mat och röra på mig efter dagsform.
  Bäbisen har sen många veckor tillbaka legat långt ner med huvudet vilket gjort att jag precis som du känt att jag ska kissa på mig, spelar ingen roll om jag var på toa för 5 min sen. Sen är han så stor nu, känns som att det är armar och ben överallt i magen, han sparkar rakt ut i revbenen. Längtar så mycket till att få tillbaka min kropp 😆

 • Maria skriver:

  Jag sprang ca 4 km 2 gg/v iin i vecka 20 sen gick det inte längre. Men jag tränade lite gym och så satt jag hela tiden på en pilatesboll. Hemma framför tv och på kontoret. Bästa av allt. Ryggen kändes stark och magen, av just den typen av träning. Hade inga problem efter graviditeten, så jag hade verkligen tur. Lycka till med allt, magiskt att vara gravid och sen bästa upplevelsen att bli en familj! ❤️

 • Sara skriver:

  När jag var gravid tränade jag efter appen mammafitness gravid 👍🏻

 • Anna skriver:

  Stort grattis till bebis! Jag är också gravid i vecka 32 och jobbar med träning som PT bl.a, så har lite tips 🙂 det främsta tipset är att undvika övningar med rotationer och ensidig belastning, som utfallssteg till exempel eller bålrotationer. Jobba istället mycket stabiliserande, så du kan tillexempel göra antirotationer (tex hålla i ett gummiband som är spänt från sidan och jobba med att hålla kroppen rak, och därmed jobba på stabiliteten i bålen och med de sneda magmusklerna du faktiskt har kvar ordentlig kontroll över under graviditeten). De raka bukmusklerna delar sig ju när magen växer, så var försiktig med att belasta dem för mycket. Kör lättare vikter/bara kroppsvikt ju längre fram du kommer (beroende på vad du själv är van vid såklart) och ta inte i för mycket. Du har ju ett naturligt tryck nedåt redan så för mycket anspänning är inte bra framåt slutet :). Om du börjar få foglossning eller bli trött i ländryggen så är bästa tipset höftlyft+ kontrollerade övningar för höften (googla för tips, men tänk att du ligger på golvet med fötterna i marken och gör en ordentlig svankning, sedan istället tippar bäckenet åt andra hållet så ländryggen trycks ner i marken, och upprepa detta 10-15×3. Sedan 15×3 vanliga höftlyft i långsam kontrollerad takt också). Genom kontrollerade höftlyft/bäckenrörelser med bara kroppsvikten kan du aktivera de små musklerna i ryggrad+bäcken, vilket för många gör underverk för foglossning och ländproblem. Och kom ihåg att knipa hela tiden under övningarna för att träna + kontrollera bäckenbotten! Jag kör de övningarna varje morgon och har gjort det sedan vecka 15 då jag började känna av fogarna, och är nu helt smärtfri där och har lyckats bibehålla kontroll väldigt bra, så det är ett tips till din dagliga rutin. i övrigt, så bra att du kört på under tiden! Att lyckas hålla i träningen har varit min bästa räddning under graviditeten igenom illamående och krämpor. Stort lycka till framöver!

 • Angelica skriver:

  Jag är i vecka 33 och har som du en otrolig tur. Jag mår nästan bättre än vad jag gjorde innan. Jag fick sluta springa i vecka 20, nu testar jag yoga och promenader. Jag tror att det är lika viktigt att hålla igång kroppen som psyket. Mentalträning och kunna slappna av mellan värkar tror jag är en stor del av en lyckad förlossning. Även ifall jag är en ”flås”människa som gillar jobbig träning tror jag att yoga passar mig just nu. Så mitt tips är att testa någon form av mental träning.

 • Tess skriver:

  Hej! Kan du inte beskriva en dag när du är på jobbet ?:D

 • Johanna skriver:

  Morgonpromenader för verkligen någonting speciellt med sig! Och jag håller med att mörkret är otäckt.. Kram 🙂

 • Mallan skriver:

  Träning under & efter graviditeten är SUPER! Så länge man gör det som känns bra för kroppen. Vill passa på att tipsa om mamafitness/Olga Rönnberg. Hon har massa bra tips & övningar/böcker för både gravida & nyblivna mammor (även kvinnor som inte är mammor eller mammor sen länge). Jag har tränat efter hennes upplägg efter alla mina tre graviditeter & jag tycker att det har fungerat toppen!

 • Natalie skriver:

  Om du gillar att dansa så finns det dans på Friskis och Svettis inne i Enköping! 😁

 • Frida skriver:

  Ditt tänkt låter sunt, jag har gått igenom 2 helt olika graviditeter, min första tränade jag ingenting, var sjukskriven större delen av min graviditet för jag hade problem med rygg och njurar.. 14 månader efter vårt första barn blev vi överraskade med att vi skulle få ett syskon, jag hade panik! Min kropp hade inte återhämtat sig.. jag var med ute och gick och tränade tabata 3 ggr i veckan tills v.38, vilken skillnad! På förlossningen kände jag mig så otroligt stark och efteråt återhämtade jag mig jätte snabbt! Så träna så länge du kan, det gör både dig och bebis gott! Så kul att följa er bebis och hus resa! Kram!

 • Susanne skriver:

  Stort grattis till bebis!
  Vår lilla dotter kom i mitten på juli och jag hade nog tur för jag mådde oförskämt bra under graviditeten. Inget illamående och ingen foglossning. Jag promenerade mycket under hela graviditeten och höll igång i vardagen ungefär som tidigare och tänkte på att äta bra och allsidigt. Sedan försökte jag lyssna mycket på kroppen. Så håll igång så länge det känns bra och lyssna på kroppen 😊

 • Mandy skriver:

  det e härligt med morgonpromenader – däremot inte när det e kallt o mörkt (tycker jag!) så jag har min kära motionscykel istället. (framför tv´n såklart, annars g¨r det inte!) som ersätter promenader då jag trampar på i lagom tempo.
  Jag gick mkt promenader i somras men nu (v 34.) kan jag inte gå promenader för får sammandragningar direkt! De började för kanske 5-6 veckor sen!

  Gym tränar jag inte på av anledningen att det är tråkigt och gillar inte att träna bland folk, dyrt osv… har yogamatta, pilatesboll, hantlar o gummiband hemma, men har inte kört nåt under graviditeten. Jag vardagsmotionerar, cyklar på motionscykeln på både morgon o kvällar och har ett mellanaktivt jobb (butik) så jag tror jag klarar mig! =)

 • Ida skriver:

  Vilken underbar soluppgång:) Du får skaffa dig en pannlampa att ha i mörkret 😀

 • Jessica skriver:

  Härligt med promenad på morgonen, får man fråga vad du har för jobb 😊 btw älskar ert hus så himla fint ni har gjort det.

 • Josefine skriver:

  Jag tränade inte mycket mer än vanlig vardagsmotion under mina graviditeter, däremot var jag stenhård med kosten, och höll mig borta från både läsk, chips och godis. Samt allt annat man inte bör äta som gravid.
  Mådde bra fram till v30 ungefär då foglossning smög sig på. Mina barn föddes i vecka 35+2 resp 33+0. Nu är dom 2,5 år och 6 månader

 • Malin skriver:

  Hej Carro!
  Så himla underbart att du och Jocke ska blir föräldrar, blev så glad när jag fick höra nyheten då jag följt er från start 🙂
  Jag och min sambo ska också bli föräldrar i januari, förväntansfullt och lite läskigt på samma gång. Så mycket som händer i kroppen och det är nu de senaste veckorna som jag tycker att magen börjat komma ivägen lite och min kropp känns tyngre och mer otymplig. Samtidigt är det ju en helt fantastisk känsla i kroppen och jag imponeras av vad den faktiskt klarar av! <3
  Jag har tidigare tränat en del spinning, bodybalance, yoga och styrketräning. Men de tre första månaderna av min graviditet mådde jag så himla dåligt och hade ingen energi över alls. Hade svårt att komma igång med träningen igen på egen hand och sen vecka 16 ungefär så har jag tränat med en PT en gång i veckan. Så skönt att få pass upplagda och slippa tänka själv. I början tränade jag även ca två pass utöver det på egen hand, men på senare tid har jag varit så extremt trött och haft svårt att få till det. Även promenaderna har börjat kännas tunga, men cyklar fortfarande till och från jobb för att få lite motion i vardagen. Hundpromenaderna blir kortare och kortare tyvärr, men på helgerna försöker jag få till lite längre rundor. Blev väldigt långt det här, men så rolit att dela med någon i samma sits! 🙂 All lycka till er! Kram

 • Åsa skriver:

  Hej!
  Kan verkligen rekommendera Magasinet träning och hälsa i Enköping för såväl träning under graviditet samt mammaträning efter att bebisen kommit.
  Kika upp det vettja!
  Lycka till med allt!
  Mvh Åsa.

 • Carolina Lindberg skriver:

  Stort grattis till graviditeten! Det är en spännande tid ni går till mötes 🙂 under båda mina graviditeter har jag faktiskt kört på vattengympa för gravida. Hade aldrig testat vattengympa innan ( fördomsfullt tänkte jag att det var en träningsform mest för äldre) MEN det var superkul och verkligen en skön träning med stora magen 🙂 sist gick jag via Hjärtat barnmorskemottagning i uppsala så det är hett tips till dig!

  Stort lycka till!

 • Petra skriver:

  Hej! Så kul att läsa din blogg och grattis till er graviditet (eller hur man säger, grattis till er båda).
  Jag har en 1 månads bebis och jag hade en jättebra graviditeter med min dotter. Hade mina rutiner att jag gick promenader och vilade. Är gammal elitgymnast så i mitt huvud under graviditeten hade jag så mycket energi. Man märkte senare i graviditeten att magen blev större och man blev osmidigare men energin satt kvar. Jag hoppas att du mår bra och kommer göra det ända tills det är dags att föda 🙂 tack för en bra blogg!

 • Elin Forsberg skriver:

  Skönt att du mår bra och kan hålla igång!

  Jag är 29 år och har två barn, första född 2014, andra 2017. Har kunnat träna hela graviditeterna, både kondition och styrka. Halvvägs in bytte jag dock ut löpningen mot spinning under min första graviditet. Under andra fick det bli promenader från v20 (det en hann med när det redan fanns ett barn och ta hand om, samt ett nyköpt hus 😅).
  Styrketräningen blev i slutet mest fokus på rygg och höfter, förlossningsförberedande o så 🙂
  För mig har det nog underlättat kolossalt för att ”komma tillbaka” efter graviditet och förlossning sen. Att träna under graviditeterna alltså.

  Lycka till!

 • Emma skriver:

  Träna på o känn hur kroppen känns! Jag tränade i vanligt tempo (men anpassat såklart) till 40+2, dagen innan jag födde 😁 Gör inga magövningar ex situps eftersom magmusklerna delat sig samt utsätt inte höfterna o bäckenet för extra påfrestning när de håller på o förbereda en förlossning genom att ex göra utfall osv. Annars kör på säger jag. Jag är gravid igen nu (v 19) men inte lika pepp på träning som sist. Men kan om jag vill, så sitter mer i hjärnan!

 • Sandra skriver:

  Hejsan! Ville bara tipsa om att redan nu lägga in knipträning, core och bäckenbottenträning om du inte gör de redan! Så viktigt! Man vet aldrig vad som händer med kroppen efter förlossningen, men en sak är säker, starka knipmuskler är superviktigt!!

 • Jennifer skriver:

  Hej. Har bf 11 januari och har varit jättedålig på att röra på mig under min graviditet. I börjar var jag så trött och nu har all motivation bara försvunnit. Förhoppningsvis så klarar jag mig på min grundstyrka så får jag röra på mig när bebisen är ute 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *