1 oktober

Hej på er!

Måndag och min energi har inte varit på topp idag. Jag har varit så extremt trött efter en natt med dålig sömn. Drömmer en del märkliga saker, och vaknar stup i kvarten och magen börjar bli lite stor och bökig. Men nu är måndagen förbi och imorgon är det tisdag och en ny dag med nya tag!

Mina morgonpromenader blir heller inte riktigt av nu när det är så mörkt även på morgonen. Klockan ringde vid 06.00 och det var kolsvart. Jag är en riktig morgonmänniska och brukar inte ha några problem med att komma upp, men idag hade jag verkligen det. Usch vad jag hatar att snooza, varför finns den funktionen på telefonen? Jag gillar den inte och den får mig bara att bli ännu tröttare. Hur som jag tog mig genom dagen och eftermiddagssolen visade sig och jag fick till en promenad på eftermiddagen i alla fall. Så himla fint väder och jag blev helt frälst av alla vackra färger på träden och naturen. Den här årstiden är nog den vackraste på hela året. Efter min 6km runda så tränade jag lite axlar på mitt hemmagym – läs: i vår trädgård. Därefter blev det till att ställa sig vid spisen för att veva ihop lite köttbullar i brunsås med potatismos till middag och nu är det dags att sova. Min mästerfotograf till sambo tyckte inte att mina bilder på tapeterna gjorde sig rättvisa, så får skjuta på dem tills att han kan hjälpa mig helt enkelt 😉

Sov så gott! Kram och natti!

Färgerna var till och med värda en rejäl ”underifrån-selfie”, så den bjuder jag på 😉

 

 

7 reaktioner på “1 oktober”

 • Mirre skriver:

  Hoppas du får sova bättre inatt. Ja dessa nätter då man var gravid, inte så skoj. Fina bilder.

 • Madde skriver:

  Hej! Så himla roligt att följa dig här och vilket super program bondeparet är, det är så himla roligt att följa er där med renovering mm, synd bara att det inte var fler avsnitt :). Skulle vara roligt om du skrev lite mer om graviditeten och kanske nån bild på magen då och då 🙂 Ni är så otroligt fina tillsammans ”perfect match” ❤️. Kram Madde

 • Elin skriver:

  Ni har inte funderat på att börja vlogga på youtube? Hade vart så roligt att få se er vardag som på tv4play! 🙂

 • Malin skriver:

  Kan man inte få se bebismagen? 😃

 • Ekenäsliv skriver:

  Hej,
  Å vilka härliga bilder 🙂
  Har bara ääälskat programmet Bondeparet, så jag saknar verkligen er i rutan, fast det knappt är en vecka sedan sista avsnittet.
  Kommer det tillbaka? När? 🙂
  Tror att det är fler med mig som gärna ser mer av er i rutan, så mycket feelgood i programmet.
  Ta hand om dig, magen och varandra <3
  Kram Anna

 • Lisa skriver:

  Jag är lite nyfiken på ditt jobb och hur du löser det när du inte bor i Stockholm? Pendlar du varje dag? Blir det inte väldigt långa dagar i sådant fall? Du får gärna berätta lite mer om vad du jobbar med 🙂
  Kram Lisa

 • Amanda skriver:

  Hej! Jag och min man kollade på er på tvn här för någon dag sen, det sista avsnittet när ni flyttar in. Han såg er tapet i sovrummet och tyckte den var fin, den blå, vart är den ifrån? Vi håller själva på att bygga ett hus 😊 hälsningar Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *