Söndag morgon

Lite radioskugga från mitt håll här nu men helgen har varit så välbehövlig. Efter en vecka med lite förkylning här hemma och en intensiv och spännande vecka på jobbet så var helgen välkommen. Igår grejade vi bara hemma hela dagen och hämtade mat på kvällen. Jocke började faktiskt att snickra ihop ett bord till matsalen, så det lär han fortsätta med idag en stund också. Det kommer nog bli riktigt bra och jag lär hamna på att måla det där sen 😉

 

 

Jag brukar ha ganska svårt för att få Jocke att äta frukost på mornarna, men idag lyckades jag. Frukost är den bästa stunden på hela dagen tycker jag, och speciellt på helgen så jag älskar när jag lyckas få honom att sitta ner en stund med mig, haha!

Här blåser det rejält idag men ska försöka komma ut på en liten promenad i alla fall, sen ska vi även ner till Örsundsbro där det är en stor marknad idag som heter Mickelsmäss. Kan nog bli mysigt! Någon som bor i trakterna och som ska dit?

I övrigt tänkte jag försöka lägga upp lite bilder på tapeterna som vi har valt i huset senare idag. Ni är många som har frågat om dem, så jag tänkte att jag skulle försöka visa dem 🙂

Hoppas ni alla får en fin söndag!

Kram Caroline

24 reaktioner på “Söndag morgon”

 • Vivi skriver:

  Älskar er gröna dörr till skafferiet! Vilken färgkod är det? 🙂

 • Hannah skriver:

  Så synd att serien är slut redan, hoppas få se mer utav renoveringen och huset på bloggen framöver! Ni har gjort iordning så fint!
  Kram

 • Elin skriver:

  Hej!
  Jag undrar vad er säng heter och i vilken färg det är!
  Tyckte den såg så fin ut 🙂
  Kram

  • Caroline skriver:

   Hej! Åh nu är jag osäker på färgen så får nästan kolla upp det men sängen kommer Elite sängar och heter något i stil med ”kingbed” tror jag. Kan kolla upp det också 🙂 Vi är så nöjda verkligen! Kram!

 • Ida skriver:

  Frukost är bästa stunden på dagen 😀 Vad innehåller din favoritfrukost? Kram

  • Caroline skriver:

   Älskar ju mackor alltså! haha! Men på vardagarna brukar jag kunna varva mellan knäckemacka med avokado och ägg (mums) eller gröt med äppelmos 🙂 På helgerna gillar jag attt sitta länge och peta i mig macka efter macka, haha.. När man inte har bråttom utan bara kan sitta länge. Det tycker jag är mysigt 🙂

 • Emma skriver:

  Jag såg er idag, tänkte komma fram och hälsa. Men jag vågade inte haha!

 • Frida skriver:

  Jag är himla nyfiken på eran muminsamling! Hur många har ni? Har båda intresse för mumin?
  Jag har samlat i några år och förvarar dom i ett jätte fint vitrinskåp från 1850, jag är en sån samlare som dricker i mina också så dom får komma ur skåpet mellan varven!😂

  • Caroline skriver:

   VI har bara sex stycken än så länge 🙂 jag fick dem av Jocke i julklapp faktiskt så jag får försöka dra igång min samling på riktigt snart känner jag 🙂 vad roligt! Då har du säkert en rejäl samling! 🙂

 • Linda skriver:

  Åh den marknaden var jag jämt på när jag var liten, älskar den 😁

 • Lina skriver:

  Hej! Du har verkligen så fina kläder jämt! Finns mössan att köpa någonstans?😊

  • Caroline skriver:

   Men tack snälla, vad glad jag blir! Mössan är från H&M och är dessvärre köpt under förra vintern, samt att den hade ett stort märke på kanten som jag tog bort 🙂

 • Emeli skriver:

  Hej Carro! Kul att följa dig här efter att ha sett alla avsnitt av bondeparet. Hoppas ni fortsätter de så man får följa erat liv och bebisen. Blev inspirerad av köksbordet. Hur har ni gjort det?
  Tack på förhand!

  • Caroline skriver:

   Hej Emeli!
   Vad roligt att du följt oss i Bondeparet 🙂
   Hm, menar du vår ö i köket? Eller tänker du på bordet som Jocke är i full fart med att bygga som vi ska ha i salen?

 • S skriver:

  Ska ni renovera något utvändigt också?(: och isåfall vad och hur?(: vore intressant att höra om!
  Jätte fint har ni gjort, och bra smak😉

  • Caroline skriver:

   Ja det sk avi absolut 🙂 Vi fick fokusera helt på insidan enbart tills n början. Men nästa sommar lär vi fortsätta med utsidan, och då är det måla om huset, bygga terass och fixa i trädgården. Kommer skriva om våra utomhusplaner längre fram. Kram! 🙂

 • Karin skriver:

  Japp jag var som vanligt på Mickelsmäss! Vet inte hur många år jag varit där men nu när jag bor i samhället och har barn i ÖIF så blir man automatiskt en del av det genom att förbereda/sälja Bärstaklämman samt stå p vakt för Örsundsbro IF. Sen är det mysigt att strosa runt i vårt mysiga Örsundsbro en dag som denna.
  Kul att du gillade marknaden! 🤗

 • Frida Karlsson skriver:

  Hej,
  Vill bara säga att jag tycker att du verkar vara så härlig och att jag älskar att du nu skaffat blogg. 🙂 så mysigt att läsa de stunder då min lille här hemma sover! Ska bli kul att följa ert liv som föräldrar också såklart!! /Frida

 • Lina skriver:

  Hej! Var är de fina ljuslyktorna ifrån? (gröna, runda på köksön)

 • Sara skriver:

  Skulle JÄTTEGÄRNA vilja veta vilka tapeter ni har i huset!! 💝

 • AnnaSmyckeform skriver:

  Vilka härliga inlägg du gör och så fina bilder. Jag tycker bilderna är jätteviktiga och du har verkligen lyckats med fina bilder som förmedlar bra känsla 🙂
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *