Mickelsmässmarknad

Idag besökte vi som sagt den stora marknaden Mickelsmäss här i Örsundsbro. Det var kul att få äntligen få se! Förra året vid den här tiden fick inte jag och Jocke visa oss tillsammans ute, så då valde vi att avstå ett besök på marknaden. Vi tänkte att det skulle bli ”för uppenbart” om jag besökte marknaden tillsammans med hans familj, och jag hade inte direkt några andra bekanta att besöka den med heller vid den tiden. Såhär i efterhand så hade vi ju kanske kunnat göra det i vilket fall.

Hur som, superroligt att se och att för första gången testa den omtalade ”Bärstaklämman”. Den består av rökt och stekt fläskkött i pitabröd med grönsaker och dressing. Fick fem av fem klämmor, mycket gott! Utöver Bärstaklämman så kom vi mest hem med en massa onyttigheter; kokosbollar, marknadsnougat, rökt korv och en ny kratta 🙂 Men vi är nöjda! Nu ska vi snart gå och lägga oss och bilderna på tapeterna får jag avvakta med tills morgondagen.

Hoppas att ni alla haft en fin söndag!

Kram Caroline!

 

 

 

17 reaktioner på “Mickelsmässmarknad”

 • Sara skriver:

  Vart kommer din svarta mössa ifrån? 🙂

  • Caroline skriver:

   Det är en mössa som är köpt på H&M för ett år sedan som hade ett stort märke på kanten som jag tog bort 🙂

 • Wilma skriver:

  Hej! Väldigt fin väska, vart har du köpt den? ❤️

  • Caroline skriver:

   Tack snälla 🙂 Själva väskan kommer från et märke som heter Philip Lim, men sen har jag lånat en annan rem av en väska som kommer från Zara 🙂

 • Pernilla skriver:

  Gud så härligt med marknader..
  Den såg verkligen god ut..
  Hoppas att ni får en bra vecka..

 • Jenny skriver:

  Kul! Besökte också marknaden igår som nyinflyttad i samhället (sambon född och uppvuxen här) så jag fick också testa på den berömda Bärstaklämman! Håller med om att den var god 🙂

 • Linnea skriver:

  Du har jämt så fina kläder! Inte sånt som alla andra har utan lite eget men ändå trendigt – så fint! Hade varit kul med ett inlägg om mode eftersom du ju pluggat/jobbat med det:) Typ lite hur du tänker, var du brukar handla, tips på hur man klär sig bäst efter sin kropp osv.. Kram!

 • Anna skriver:

  Hur lång är du Caroline? Och jocke? 🙂

 • Wilma skriver:

  Hej! Tycker det är såå tråkigt att bondeparet på tv4 play är slut det var verkligen veckans höjdpunkt! Hade varit så roligt om ni började med youtube så man fick se er lite mer 🙂 Alla andra youtubers bor ju inne i städer vore verkligen kul om man kunde se någon som själv kunde relatera till som bor som ni. Kramar!

 • Mirre skriver:

  OH mysigt att gå på marknad

 • Caroline skriver:

  Saknar verkligen att kolla på bondeparet till morgonkaffet!! Det var en så bra start på dagen 🙂
  Tror du att det kan komma en ny säsong längre fram? 🙂

 • Wilma skriver:

  Hej! Jag tycker det är såå synd att bondeparet på tv4 play är slut. Veckorna blev så mycket bättre när man fick se på er. Jag har en önskan att ni börjar med youtube hade varit så kul och se mer av er och någon på youtube som faktiskt inte bor i stan som man själv kan relatera till. Tack för allt och lycka till i framtiden med allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *