Flashback – Sundbyholm Slott

Igår avslutade jag och Joacim dagen med att titta på årets första avsnitt av Bonde söker Fru, och wow vilken flashback! Jag tänkte försöka berätta lite om hur jag kände under den här perioden som visades på tv igår…

Jag minns det som igår när man kom där med sin resväska till Sunbyholm Slott och hade ingen aning om vad som väntade. Vi kom dit på söndagen och den här fruktade speed-dejtingen skulle hållas på måndagen. Så söndagen blev avsatt för lite informationsdragning, fördelning av rum och bara tid för att få all praktisk information kring de första dagarna.
Jag minns att jag tyckte att alla tjejerna som skulle träffa Joacim var så söta, och kände spontant att ”vad har jag gett mig in på?”. Jag tänkte för mig själv varannan minut att det är ”fortfarande inte för sent att hoppa av, ingen kommer komma ihåg mig så det är nu eller aldrig”. Men jag var alldeles för nyfiken på den där bonden och valde därför att stanna, och tur var väl det.

 

Speed-dejten skulle ske måndag eftermiddag, och jag har nog aldrig varit så nervös som jag var då. Snacka om att kliva ur sin Comfort zone! Det enda jag kunde tänka på var att det här pinsamma klippet kommer kunna finnas på nätet för all framtid och jag kommer för alltid att vara pinsamma ”Bonde-Carro”. Jag kände spontant att jag skulle göra om alla jobbiga redovisningar man hade under perioden på KTH tio gånger om istället för att göra om den där dejten på 5 minuter, haha!

 

Jag minns knappt vad jag pratade om och det enda jag kunde tänka på var att jag fick röda stressutslag på bröstet, något jag aldrig hade drabbats av innan och som jag visste skulle synas i bild. Jag var nummer två in i rummet och därefter fick man gå in en extra gång för att kameravinklarna skulle klaffa, och då började jag prata med Jocke om att e hade bytt ut soffan i rummet och att han hade fått ett nytt soffbord och grejer. Han har sagt i efterhand att han blev lite snurrig av det som jag sa – åh fan tror jag det! Hahaha! Börjar prata möbler och grejer… Efter det mötet var jag tvärsäker på att jag skulle få åka hem, men så blev ju inte fallet som ni vet 😉 Nu inväntar jag med spänning nästa avsnitt!

 

Kram Caroline

 

13 reaktioner på “Flashback – Sundbyholm Slott”

 • Julia skriver:

  Åååh gick precis in på tv4 play och kikade på kyssen du fick på träbänken och även när han sa att han valde dig. Fick gåshud nu när man vet hur lyckliga och kära ni är! Man blir ju bara sååå lycklig av att se er ! Har ni någon gång kikat tillbaka på dessa klipp? Hade varit kul att veta:)

  • Caroline skriver:

   Hej Julia!
   Ja det händer i bland att vi går in och kikar och tänker oss tillbaka. Kan vara ganska kul 🙂
   Vad glad jag blir av dina fina ord! Kram Caroline

 • Alexandra skriver:

  Gud ni är så härliga!! Kollade just sista avsnittet. Lite tråkigt !
  Ni har ju ett par rum kvar ; trädgård osv. Så finns ju utrymme för en säsong två. Kom igen !? 😍

 • Ida skriver:

  Älskar allt som har med er att göra!!!
  Jag skulle vilja läsa mer om er graviditet. Var barnet planerat? Hur berättade du för Jocke och era föräldrar?
  Ni är såå mysiga!!

  • Caroline skriver:

   Men vad glada vi blir av att höra det! Ja, jag tänkte göra ett inlägg om hur det gick till när vi fick reda på det senare 🙂 Vi berättade på ett lite speciellt sätt för både Jockes och mina föräldrar, ska visa sen 😉 Det var inte helt planerat men heller inte helt oplanerat om man ser på att vi faktiskt kände att ”händer det så händer det” 🙂

   Kram!

 • Sara skriver:

  Åååh har precis tittar klart på sista avsnitt av bondeparet! Så sorgligt att det inte kommer fler avsnitt nu, favoritserien ju! Vore helt fantastiskt om du/ni ville starta en youtubekanal, att bara få följa er i eran vardag skulle vara så kul! Kramar

 • Linnéa skriver:

  Det gick inte att kommentera i det förra inlägget, så jag testar här istället!
  Angående tips om barnrum.
  En stoooor, mjuk matta tycker jag är kanon då barnen leker mycket på golvet och det är gott när de kryper.
  Jag har tänkt mycket och praktiskt men fin förvaring när jag inrett barnens rum. De samlar på sig sjukt mycket saker fast de är små…!
  Mysig belysning som även funkar som nattlampa är bra också tycker jag.
  Hoppas du fick några tips!
  Linnéa

 • Amanda skriver:

  Jag tycker ni verkar vara så himla mysiga, härliga och famförallt äkta! Älskar att du startat en blogg så man kan följa med i eran vardag. Skulle jättegärna vilja se mer bilder från huset, ni har såå fint!

 • Amanda skriver:

  Jag tycker ni verkar så himla mysiga, härliga och äkta! Älskar att du har startat en blogg så man kan följa er. Det skulle vara jättekul att se mer bilder från huset, typ köket och andra rum ni renoverat. Ni har sååå fint! Kram!

 • Malin skriver:

  Hej Caroline!

  Har halkat in och börjat kolla på ert underbara program Bondeparet. Alltså ni två lockar fram sådana känslor i mig att jag blir alldeles varm och lycklig! Sitter ju och bara ler under hela programmet! Du och Jocke är magiskt fina ihop, så roliga och sköna människor också ovanpå allt! Det ni skapat tillsammans är bara en dröm!
  Mår helt enkelt så bra av att följa er!😁 önskar er all lycka och ser fram emot att fortsätta följa dig o din familj +drömhemmet!
  Va bara tvungen att skriva av mig till dig! Kram på dig!

 • Kajsa skriver:

  Hör oxå gärna om graviditeten 🙂
  Vad använder du för concealer? Så fint sminkad! Naturligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *