En söndag genom min telefon

Måste bara få börja detta inlägget med att säga tack! Tack för alla otroligt fina kommentarer, pepp och hälsningar som jag får här i bloggen
– det gör verkligen bloggandet extremt roligt!

Idag är det söndag och vi började dagen med att dra oss i sängen ett tag och därefter fick jag faktiskt promenadfölje av Joacim över till Staby Säteri. Jag skulle nämligen åka med min svärmor på träning därifrån och tänkte ta en kort promenad till henne som uppvärmning i det fina vädret. Härlig och kylig morgon och ett plus var ju att jag dessutom fick fint sällskap på rundan – inget som hör till vanligheten direkt 😉 För övrigt! Så roligt när man testar träningskläder man inte använt på ett tag nu och känner skillnad på kroppen. Eller ja roligt och roligt, det blir snarare mer tydligt att kroppen förändrats. Det är en häftig känsla tycker jag och jag minns att en av mina vänner berättade att hon tyckte att det kändes som att hennes kropp ”var på lån” under graviditeten, och jag kan verkligen relatera till den känslan nu. Ah men hur som, sidospår! Efter träningen var det bara att bege sig hemåt för lite mer frukost och sen svira om för att ta bilen mot Arboga och min systerson Collins 1-år kalas. Supermysig eftermiddag och min syster Nelly serverade jordens godaste tårta! Nu har vi precis kommit hem och Jocke åkte ut i skogen en sväng och jag ska snart förbereda middagen… Sen blir det nog soffläge resten av den här söndagskvällen. Hoppas att ni har haft en fin dag!

Kram Caroline

 

19 reaktioner på “En söndag genom min telefon”

 • Helene skriver:

  Åå så roligt att följa din blogg! Jag älskar programmet ”bondeparet”
  Hoppas ni trivs bra i ert hus. Är hela huset klart nu? De man ser har blivit sååå fint! Är de på Tuna gård som joacim jobbar? Eller på staby säteri? Är de långt emellan? Ditt jobb. Var jobbar du? Med vad? Har du långt? Innebar flytten från Sthlm en lång flytt? Jag är nyfiken. Kanske ger frågorna dig blogginpiration? 😉
  Mvh Helene

  • Caroline skriver:

   Vad härligt att du hittat hit och att du följer vår serie! 😀
   Vad roligt att du gillar det du ser såhör långt. Vi får dessvärre inte spola fö mycket innan sista avsnittet har gått, så lovar att uppdatera mer när serien är klar.
   Jocke och hans bror och pappa jobbar mestadels ute på fälten men har sitt säte på Staby Säteri där de utgår från 🙂 Det är inte speciellt långt mellan gårdarna vilket är skönt. Jag jobbar fortfarande med it, och numera på ett av våra kontor som ligger i Uppsala där jag är säljare. Många bra och fina frågor som absolut kan vara inspiration till ett senare inlägg – tack snälla 🙂 Kram

 • Lovisa skriver:

  SÅ roligt att du har blogg! Woooow vad du är vacker också! Ser fram emot att följa bloggen slaviskt & få se färdiga resultatet på er renovering. Kram!

  • Caroline skriver:

   Hej Lovisa! Tack snälla för dina fina ord och vad roligt att du vill följa oss här i bloggen. Lovar att uppdatera mer kring gården inom kort 🙂 Kram!

 • Sofia skriver:

  Låter som en jättemysig dag ☺️ Vad söt din systerson är! Kram

 • Therese skriver:

  Så fina örhängen, var är de ifrån? 😊

 • Mikkaela skriver:

  Tycker det är så kul att du börjat blogga 🌿🌸

 • Linda skriver:

  Hej Caroline! Kul att du börjat blogga! Det vore kul att se dina sminkfavoriter! Du har ju en naturlig look och det gillar jag. Just därför undrar jag över dina vardagliga sminkrutiner. Kram Linda

  • Caroline skriver:

   Hej Linda! Vad roligt att du frågar och tack snälla 🙂 Mina sminkrutiner är nästan obefintliga, haha.. Men jag är så tråkig när det kommer till smink och använder generellt väldigt lite (concealer, mascara, ögonbrynpenna och brunpuder). Jag skulle absolut kunna skriva om mina generella rutiner kring smink, hudvård och hårvård – det var en bra idé! Tack 🙂 Kram Caroline

 • Caroline skriver:

  Hej!
  Måste bara fråga vad färgen du målat byrån man ser i bondeparet heter, sååå fin!!

 • Malin skriver:

  Älskar att du börjat blogga! Tycker du verkar hur härlig som helst. Finner alltid tid till att se på bondeparet 🌾😍

 • sofie skriver:

  Hej,
  är nyfiken på tapeten ni har i ert sovrum? Vet du vad det heter/vilken tillverkare det är? Har letat efter en perfekt blå tapet ett tag nu och den ser intressant ut 🙂

 • Birgitta Möller skriver:

  Tack för ett jättemysigt program🤗 Jag såg här i bloggen att du använder brunpuder. Vilket märke ? Och vilket märke på på mascaran? Önskar er en skön helg 🌸🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *